123Telcom centrale

U wilt uw huidige centrale vervangen omdat deze is afgeschreven of omdat u meer functionaliteit wilt? Niet alleen goedkoper bellen, maar ook gebruik maken van alle extra mogelijkheden van 'hosted telefonie'? De manier waarop 123Telcom dat doet is uniek.

 

-Uw bedrijf is altijd bereikbaar, zelfs als de telefoonkabel wordt doorgegraven

-Veel lagere investering en een levenslange garantie op de apparatuur

-Onbeperkt schaalbaar tussen 1 en 1000 telefoontoestellen

-Gratis bellen tussen vestigingen onderling, ook internationaal

-Gratis bellen tussen telewerkers en kantoor

-Standaard diensten zoals gespreksopname, wachtrijen en belmenu’s

-Daarnaast alle nieuwste mogelijkheden zoals hotdesken, jumpcallen, enz.

-Koppeling met vrijwel alle softwarepaketten op de Nederlandse markt.

Box keuzetabel vaste telefonie

123Telcom is ervan overtuigd dat de toekomst van zakelijke telefonie ligt in een zogenaamde 'Hosted' oplossing. We waren één van de eerste telefonieproviders die deze technologie in Nederland op de markt hebben gebracht. Daarmee is de innnovatie niet gestopt. Omdat we het systeem constant blijven uitbreiden en verbeteren, is de 123Telcom telefooncentrale één van de meest geavanceerde telefoonsystemen op de markt! 

 

Bellen met de 123Telcom centrale betekent bovendien dat u nooit meer voor onverwachte kosten komt te staan. Wij geven een levenslange garantie op de apparatuur. Ook updates op onze centrale, inclusief extra mogelijkheden, zijn gewoon bij uw abonnement inbegrepen. Wijzigingen in uw telefoonplan kunt u eenvoudig zelf doorvoeren. Lukt dit niet? Ook dan helpen we u kosteloos!

 

Een belangrijk argument om te kiezen voor onze 123Telcom centrale is daarnaast de enorm grote hoeveelheid extra mogelijkheden die het u biedt in de vorm van bereikbaarheid, flexibiliteit, beheer, etc.. De lijst met voordelen en mogelijkheden is te lang om op te noemen. Bel gerust één van onze medewerkers op 088-123 0 130.  Wij brengen uw situatie in kaart en geven u een advies op maat. Indien gewenst komen we daarvoor graag bij u langs.

 

Geen VOIP

Onze oplossing wordt vaak verward met VOIP zoals Skype en VOIPbuster. Dit is een groot misverstand, omdat dit soort diensten geen telefonie oplossingen zijn. Het is - zoals de term aangeeft - Voice Over Internet Protocol. Zeg maar praten over internet. Informatie die wordt verstuurd via internet wordt opgedeeld in kleine pakketjes die via allerlei omwegen aan de andere kant aankomen en daar weer aan elkaar worden gekoppeld. Als er onderweg een zwakke schakel zit dan verminderd dat de gesprekskwaliteit. Een VOIP leverancier zal dus per definitie nooit de kwaliteit van de verbinding kunnen garanderen. 123Telcom kan dat wel.

 

VOIP

 

 

Geen ouderwetse telefonie

Bij de ouderwetse oplossingen heeft u een telefooncentrale nodig die in verbinding staat met de centrale van KPN. U bent afhankelijk van de partij die deze centrale installeert en beheert. En erger nog: u betaalt te veel, niet alleen voor de abonnementen en gesprekskosten, maar vaak ook nog voor een duur onderhoudscontract. U bent kwetsbaar (stel dat uw ISDN lijn wordt doorgegraven) en heeft weinig flexibiliteit.

 

De huidige situatie

 

traditionele oplossing

 (klik rechts voor een vergroting)

 

123 Telcom centrale

De functionaliteit die de tradidionele centrale heeft wordt nu verdeeld over intelligente IP-telefoons en de 123Telcom centrale. Het grote voordeel is dat de centrale niet meer op locatie staat en dus altijd en overal bereikbaar is. Toestellen kunnen overal ter wereld aangesloten worden. Zolang er maar een verbinding met het internet is. De toestellen staan dan rechtstreeks in een beveiligde verbinding met een 123Telcom telefooncentrale. Vanaf de 123Telcom telefooncentrale gaat het telefoonverkeer het vaste telefonienetwerk op.

 

De nieuwe situatie

 

123 Telcom centrale

 (klik rechts voor een vergroting)

 

Alle instellingen zoals bereikbaarheid, nummerplan, doorschakelingen, voicemail etc beheert u eenvoudig zelf via het internet. Heeft u wijzigingen? Het is niet meer nodig om een dure engineer te laten komen of te laten 'inbellen' op uw centrale. U regelt het eenvoudig zelf. Ook weer vanaf iedere plek waar u beschikt over internet.

 

De 123Telcom centrale

 

beheer uw eigen centrale

(klik rechts voor een vergroting)

uw huidige situatie schema 123 Telcom centrale screenshot
<