zakelijke internetaansluiting

123Telcom levert twee typen internet: glasvezel en ADSL.

 

De ADSL lijnen van 123Telcom zijn van zakelijke kwaliteit. Voor goede kwaliteit internet is niet de snelheid van belang, maar de stabiliteit. De meeste concurrenten leveren “zo snel mogelijk” ADSL. Dat is niet verstandig, want hoe dichter de snelheid tegen het op de locatie technisch maximaal haalbare aan zit, hoe instabieler de lijn wordt. En dat heeft een grote negatieve invloed op de kwaliteit van de verbinding.

Tevens leveren wij niet de goedkoopste, maar de beste modems. Het modem wordt door ons continue bewaakt zodat, als er onverhoopt problemen optreden, deze meestal al worden opgelost voordat de klant er iets van merkt.

 

Bij veel concurrenten betaalt u voor een snelheid van “maximaal 20 Mbps”. Dat betekent dat als op uw locatie maar een snelheid van 4 Mbps mogelijk is, u toch betaalt voor 20 Mbps. Bij 123Telcom betaalt u dan natuurlijk gewoon voor 4 Mbps.

 

Om telefonie van 123Telcom te kunnen gebruiken is het niet noodzakelijk om ook internet van 123Telcom af te nemen. Echter, omdat 123Telcom een optimale kwaliteit van uw telefoonverbinding garandeert, dient u wel te beschikken over een goede verbinding. Een ketting is immers zo sterk als de zwakste schakel.

 

Een bijkomend voordeel van een glasvezel of ADSL aansluiting van 123Telcom is dat u met maar één partij te maken heeft. Ook zal de verbinding meestal voordeliger zijn dan uw huidige aansluiting.

<