mobiele telefonie

 

Naast hosted IP-telefonie biedt 123Telcom ook mobiele spraak- en data-abonnementen.

Met 123Telcom Mobiel heeft u volledige keuzevrijheid voor wat betreft merk en type telefoon, smartphone, tablet of laptop. Wij koppelen geen hardware aan abonnementen of vice versa. U kunt uw huidige toestellen blijven gebruiken (mits SIM-lock vrij) of waar dan ook nieuwe aanschaffen.

Maar, gemak dient de mens. U kunt uw hardware ook bij ons bestellen, tegen scherpe prijzen.

 

Kiezen voor 123Telcom Mobiel betekent:

 

- Besparen op uw mobiele spraak- en datakosten;

- Gebruik maken van de beste en snelste netwerken;

- Integratie met vaste telefonie;

- Als eerste gebruik kunnen maken van nieuwe features die 123Telcom ontwikkelt;

- Eén aanspreekpunt voor al uw data- en telecommunicatiediensten;

- Indien gewenst, tegen een kleine vergoeding, bellen collega’s onderling gratis;

- De mogelijkheid om al het nationale verkeer en/of verkeer binnen de EU af te kopen;

- Géén verborgen extra kosten of afrondingen;

- Gescheiden facturering, dus overzichtelijkheid;

- Een landelijk dekkend 123Telcom partner netwerk ter ondersteuning.

Box

 

Goedkoper…

Natuurlijk wilt u graag goedkoper gaan bellen met een mobiele telefoon of smartphone van uw keuze. Dat is mogelijk met 123Telcom Mobiel. 123Telcom is dé totaalaanbieder van telefonie voor het MKB en heeft een uniek concept. Al onze tarieven zijn flink wat lager dan andere aanbieders. Kortingen tot 50% ten opzichte van de standaard KPN tarieven zijn bij ons normaal. Bij ons hoeft u geen multinational te zijn om een scherpe prijs te krijgen. Onze naam 123Telcom is natuurlijk niet zomaar gekozen: Wij houden de tariefsopbouw en het gebruik graag heel simpel voor u.

 

Kostenbesparing op niveau…

Onderling bellen nóg goedkoper… Voor een kleine vergoeding per abonnement per maand, bellen alle collega’s van uw onderneming elkaar gratis. En, door het aansluiten van een mobiele module op uw (IP-)telefooncentrale is het zelfs mogelijk om vanaf kantoor gratis naar uw mobiele collega’s te bellen, en vice versa natuurlijk. Stap nu over en u zult ervaren dat u direct minder gaat betalen.

 

Zekerheid voor alles…

Wilt u niet voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor de 123Telcom Onbeperkt. Geen verrassingen achteraf, u betaalt een vast bedrag voor bellen en SMS-en binnen Nederland. Belt u internationaal en wilt u nóg meer zekerheid? Voeg dan de EU-bundel toe.

 

Voor u een enorme kostenbesparing dus!

 

Beste netwerk…

Door onze langdurige relatie en samenwerking met KPN kunnen wij gebruikmaken van haar mobiele netwerken. Het hoeft verder geen betoog dat deze de modernste, geavanceerdste én  betrouwbaarste van Nederland zijn. En, wederom door de intensieve samenwerking met KPN, bieden wij u met 123Telcom Mobiel de best mogelijk dekking en snelst mogelijke mobiele data-verbindingen in het buitenland.

 

Altijd goed. Waar u ook bent, hoe u ook belt.

 

Volledige vrijheid…

Wij koppelen geen toestellen aan abonnementen of omgekeerd. U bepaalt zelf wie welk toestel mag gaan gebruiken. Sterker nog, u hoeft de toestellen niet eens bij ons aan te schaffen.

 

Gemak dient de mens.

 

Eén aanspreekpunt…

Naast mobiele  telefonie levert 123Telcom ook internetverbindingen en hosted IP-telefonie. Kortom, u kunt al uw telecommunicatiediensten bij ons onderbrengen, zodat u slechts één aanspreekpunt heeft. Om de overzichtelijkheid te behouden, ontvangt u voor mobiel een aparte factuur.

 

Meer informatie…

Nieuwsgierig geworden naar de besparingen die wij u kunnen bieden op mobiel bellen? Mail, fax of stuur ons de 3 laatst ontvangen facturen van uw mobiele abonnementen. Wij rekenen het dan, uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend, voor u uit. Wilt u eerst meer informatie? Bel ons dan op 088-123 0 130 en wij leggen u alles haarfijn uit. 

Onze tarieven

<